Tuesday, 6 November 2012

Magenta Bag

hello cantik2 dan kacak2...

today aku da dpt starter kit Sophie Paris..comellah..excited gile..padahal biase jek..hahaha


pink kaler u..kau ade?

haa...tu dia..i dapat dulu u..sebab u lambat sgt..
bukan tu aje aku jgk dpt stciky note, pen dan note book yg comel2..



rugi lah sape x masuk awal2..terdapat beberapa kandungan dlm beg ni..cehh..ayt mcm karangan spm..nak tahu ape?? meh nak tunjukkan..penat la aku snap gambar kalau x tunjukkan dlm ni..:)











hahh..tu dia..welcoming letter, membership card, member's manual, sophie solution quick guide, member purchase order form, customer purchase order contract, invitation guide to sophie event and latest catalogue yg cover Fafau tuh..
so, ape tunggu lagi??kalau nak jgk pegilah daftar sekarang..



Monday, 5 November 2012

Sophie Paris Pulak

salam 1 Malaysia...
ok now nak declare yg i dah jd agent Sophie Paris u..kelas x i?? haha
x mahal lah yuran dia, RM15 jek. SEUMUR HIDUP beb..
lepas nie nak beli brg sophie dptlah diskaun 20%..bukan tu je..byk lg faedah gan keuntungan..
alah..my fashion my bussiness lah katakan..



nak cerita panjang aku x reti lah...ape kata anda search sendri kat sini http://www.sophieparis.com.my/ ..
kalau dah jatuh hati dengan Sophie bolehlah register ahli kat dgn aku.

x tahu mcmna nak register? ok..meh mak ajarkan..
nampak x banner Sophie Paris sebelah kiri blog? nampak kan?
just click kat situ..dah tekan? bagus..then click daftar ahli..pandai2 lah korg bace dan isi..

atau

blh terus ke link ni 

p/s: yg penting lepas byr yuran ahli anda akan dpt beg magenta yg comel..(mase menulis beg aku belum lg smpai)

Saturday, 3 November 2012

i'm back

hye peeps...
ok..agak lame dah tinggalkam dunia belog..al maklumlah dah bekerja..byk komitmen..tanggungjawab pom byk..
masih diterimakah diri ini??

bajet ade org cari aku lah..haha

pose mintak penyepak




#lame menghilang tibe2 dtg post gambar..:P